May 112016
 

Za nadolazeći vikend igraju se dva turnira. Kakvo je vrijeme ovog svibnja, prava je prilika odigrati jedan od njih. Jedan je već tradicionalni Turnir juniorki u Buševcu, koji preporučujem svim našim kadetkinjama koje  žele napredovati u šahu. Turnir se igra klasičnim tempom za kadetski uzrast, 30+30, kotizacije nema, šahove osigurava organizator, a posljednji dan prijave je sutra,  12. svibnja 2016. Turnir (B) igra se u subotu i nedjelju, šest kola. Turnir se rejtingira. Detalji u prilogu.

Drugi turnir igra se u Sesvetskom Kraljevcu, u nedjelju (Turnir početnika) i igra se pet kola s tempom igre 15+0. Upisnina je 50 kn i preporučujem ga svim kadetima do četvrtog razreda. A starijima, ako baš žele… Turnir počinje u nedjelju u 15.30. Potrebno se najaviti. Detalji u prilogu.

Određen je i datum Zagreb opena. Zagreb open 2016. igrat će se od 10. do 17. lipnja u Zagrebu, Savska 137. Kotizacija u pretprijavi iznosi 150 kn. Ovaj turnir preporučujem svim našim starijim kadetima kao izvrsnu priliku da se pripreme za predstojeće Kadetsko prvenstvo Hrvatske.

darko

 Posted by at 19:54

Sorry, the comment form is closed at this time.